Dobrodošli

v ap. Salvia Guesthouse

… kjer se boste počutili kot doma. Sprejeli vas bomo z odprtimi rokami in vam zagotovili udobje, ki ga potrebujete med vašim bivanjem.

Apartma Salvia Guesthouse

WIFI
Kopalnica
5 ležišč
1-5 Oseb
Kuhinja
Terasa in Balkon
TV
Klima
Ogrevanje

Rezerviraj svoje počitnice

Opis

Naš apartma je idealna izbira za udobno bivanje med vašim obiskom prečudovite obale Slovenije. Sestavljen je iz dveh čudovitih spalnic, ki vam bodo zagotovile popolno sprostitev po dolgem dnevu raziskovanja.

Prva spalnica je opremljena z udobno dvojno posteljo, medtem ko druga, večja soba ponuja prostor za tri osebe. Opremljena je z udobnimi posteljami, kjer boste zagotovo našli prijeten spanec.

Apartma vam nudi tudi prostorno kuhinjo, kjer boste lahko pripravljali okusne obroke. Opremljena je z vsemi potrebnimi pripomočki in aparati, ki vam bodo olajšali kuhanje.

Kopalnica je moderna in udobna, z vso potrebno opremo, ki vam bo omogočila osvežitev po dolgem dnevu na plaži ali raziskovanju okolice.

V našem apartmaju vam nudimo tudi prijeten hodnik in predprostor, kjer lahko shranite svoje osebne predmete.

Ob hiši je brezplačno zasebno parkirišče za avtomobil, brezplačen WiFi v vseh prostorih, internetna TV, TV z ravnim zaslonom, na oknih so komarniki. 
V apartmaju so brisače, posteljnina, toaletni papir, štedilnik s pečico, hladilnik, sesalec. 

Za sprostitev in druženje na prostem pa vam je na voljo tudi velika terasa, opremljena z jedilno mizo. Tukaj si lahko privoščite prijeten piknik ali večerjo pod zvezdami.

Lokacija našega apartmaja je izjemna. Rezervirajte svoje bivanje zdaj in ustvarite nepozabne spomine na svoj dopust.

Deli

Kontaktirajte nas

girl-4344680_1920

Kužkom prijazno

Pri nas cenimo vez z vašim hišnim ljubljenčkom. Z veseljem sprejmemo vaše domače živali ob predhodnji najavi in z doplačilom.

sage-4367047_1280

V oazi miru in zelišč

Pri nas boste lahko uživali v mirnem zelenem okolju, zjutraj pa se prebudili ob prijetnih zvokih ptičkov ter vonju po zeliščih.

bicycle-788733_1920

Izposoja koles

Če želite raziskati okolico, je v bližini mnogo kolesarskih poti. V apartmaju vam nudimo tudi najem koles. Zapeljite se dogodivščinam naproti!

Čakajo vas nepozabne počitnice

Naš apartma je idealna izbira za vas. Rezervirajte svoje bivanje zdaj in ustvarite nepozabne spomine na svoje potovanje.

Salvia.logo

O Nas

Vinjole 2

6320 Porotorož

Slovenija

 

Naši Apartmaji